Sider

søndag 2. august 2009

2x2 slalom og sirkeltrening

I går så trente vi litt på 2x2 slalom med mine hjemmelagde slalomer. Det fungerte relativt greit, men de blir litt for lette. I morgen skal jeg derfor høre med et sveisefirma hvor mye det vil koste og få laget 3 stk. Det er greit og få en pris, så får jeg samenligne med hva det vil bli kontra det og bestille dem fra USA eller Canada.

2 kommentarer:

  1. Haha! Morsomt at hun prøvde å gå slalåm mellom videokamerastativ-beina! :-D Oppfinnsomt!

    Fine innsidessirkler hun har! Jeg tror du med fordel kan løpe i større sirkler når du har henne på utsiden. Gjerne med diameter på ca 20 meter har jeg hørt. Mener også å huske at Fanny har rådet meg til å ikke veksle mellom å trene utsidesirkler og innsidesirkler uten å belønne i mellom. Tror det kan sees på som en flick når du plutselig svinger mot hunden for å trene innsidesirkler når du i utgangspunktet løper med hunden på utsiden. Ellers ser jeg hva du mener med at hun har litt vel god forståelse for at belønningsplasseringen er framfor deg ;-) og at det nok er fint å belønne litt lenger bak ved sidene framover. :-)

    SvarSlett
  2. Det med å belønne mellom utsidesirkler og insidesirkler skal jeg huske på. Jeg prøver nå og belønne med dra kamp på siden, men at hun ser forover og ikke bak meg.

    Tulli flikker litt i begynnelsen på sirkeltreningen her, men det er fordi hun fortsatt har lyst til å løpe rundt kamera stativet :D

    SvarSlett