Sider

Siena

Siena eller Kronvallaren Roliga Siena som er hennes fulle navn fikk vi i februar 2010. Siena kommer som navnet tilsier fra Kennel Kronvallaren og er fra R kullet.

Grunnen til at vi kjøpte oss en Border Collie er at jeg hadde lyst på en hund til, men jeg ville veldig gjerne bruke hunden til det den var skapt for. Jakt var helt utelukket, men samtidig så hadde jeg veldig sansen for gjeting. Vi hadde ingen sauer og ingen erfaring med gjeting heller. Jeg var klar over at det ikke var sikkert at vi fikk muligheten til det, men viljen til å få prøvd var stor. Skulle det vise seg at vi ikke fikk trent dette så hadde vi altids agility og holde på med også.

Nå har vi vært så heldige at vi er kommet godt i gang med gjeterhund treningen og at jeg nå har fått muligheten til å trene regelmessig. Så nå jobber vi mot godkjent Gjeterhund Prøve

Siena er en veldig trivelig og glad hund synes jeg. Hun har ganske stor arbeidslyst og gir altid 110 % når hun vil. Det vanskeligste med henne er at hun er ganske lydvar, men dette er noe som har blitt mye bedre i løpet av den siste tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar