Sider

torsdag 18. februar 2010

En litt stille dag.

I dag har vi tatt det litt mer med ro. Siena har møtt to nye hunder på en kort lufte tur, vært med på litt snømåking og litt opdagelses tur i nabolaget.

Tulli og Siena ha foresten vært løse i stua begge to i dag, så det var jo gøy. Tulli lå i stolen sin, mens Siena løp rundt i stua med en blomsterpotte i munn. En slik svart sak som blomstene står i når man kjøper dem. Tulli var veldig nyskjerrig på den lille som bare har to gir, stille eller full rulle. Tulli  var  fornøyd med å ligge i stolen og betrakte det hele. Da Siena fant ut at hun også ville opp i stolen tok vi en pause. Tulli viste tegn på at hun ikke ville ha selskap der så det var ikke noe vits i og ta det lenger en nødvendig.

Planen var også å dra og trene litt agility i dag med Tulli, men vi ente opp med å trene litt triks hjemme i dag. Jeg har lært Tulli å lukke skuffer så vi har tatt den litt lenger.

Legger med en filmsnutt med ca. hvor vi er nå. Skal jobbe mer med at hun tar alt med en gang. Nå må jeg hjelpe litt med å si åpne, hent og lukk. Syns nå vi var flinke i dag selv dasmiley_emoticons_hurra3

IMG_3746

1 kommentar:

  1. Oj! Har du lært Tulli både å åpne, putte oppi og lukke skuffen nå! :-D Imponerende!

    SvarSlett