Sider

onsdag 17. februar 2010

Bujabord og møte med andre hunder.

I dag har det vært nok en fin og spennende dag for både Tulli og Siena. I dag var det Tullis tur til å være med Catherine på jobb, mens Siena var hjemme med meg. Det er veldig greit for Tulli å være med på jobb slik at man for holdt togkjøring, heiser og andre "by-ting" vedlike.

For Siena sin del så ble det en litt mer avslappet dag kanskje i forhold til i går. Vi har lekt litt inne og ute, og gått på noen små opdagelsesturer i nabolaget. I tilegg har vi fått testet ut bujabordet jeg lagde i går. Vi startet først med en tennisball, slik at det ikke ble alt for mye vipping, og et teppe under for at det ikke skulle lage for mye bråk. Siena taklet det veldig bra og brydde seg lite om vippingen, så da la vi en litt større ball under. Dette gikk veldig bra det også, så det lover jo bra for “vippa” når hun er klar for den. Bujabordet er fint for å trene inn balanse og at de klarer å håndtere at bakken "beveger " seg. Jeg kommer ikke til å legge noen større ball under enda. En ting jeg må gjøre først er å male det med maling med sand, slik at den ikke blir så glatt.

Tulli fikk også prøve seg på bujabordet når hun kom hjem, men hun ble mer optatt av å få tak i ballen under brettet.

Eller så har Siena fått hilse flere nye mennesker og nye hunder for første gang. Hun fikk hilse på to store blandingshunder, en buhund, en golden og en labrador.

Siena og Tulli går bedre sammen også. Ikke det at de har gått dårlig, men vi har valgt å være forsiktige med Tulli siden hun kan være streng. Siena er veldig begeistret for Tulli og skal opp i ansiktet til Tulli og løper til henne når vi er ute. Tulli har da bare snudd hodet litt vekk og lar Siena holde på. Tror nok at Tulli begynner å sette pris på den lille, jeg.

IMG_3741

IMG_3745

Tid for litt yoga :-D

IMG_3757

IMG_3763 IMG_3792

IMG_3758 IMG_3776

2 kommentarer:

  1. Haha! For et tempo det var på henne over buja-bordet! :-D Hun kommer til å bli en fantastisk agility-hund! Og så kjempesøt!

    SvarSlett
  2. Hvordan har du fått laget det bordet? Tenkte å prøve noe sånt på Kusko. Det var smart. Så ivrig og skjønn Siena er.

    Hilsen Mona

    SvarSlett